Gazprom Vas nagrađuje: Mini One za savršen ljetnji dan

Gazprom Vas nagrađuje: Mini One za savršen ljetnji dan

GAZPROM benzinske stanice su pokrenule nagradnu igru u Republici Srpskoj pod sloganom Mini One za savršen ljetnji dan koja će trajati do 12. jula. Ako klijenti kupe tri puta po 30 litara goriva premium dizel ili Super 100, dobijaju mogućnost da osvoje prestižni automobil Mini One, koji je predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi ove godine.

Mini One je automobil koji se izdvaja vrhunskim kvalitetom, udobnošću u vožnji, osmišljenom funkcionalnošću i inovativnom tehnologijom. Naročito je efikasan u pogledu potrošnje goriva, što dodatno uvećava njegov prestiž u automobilskoj industriji.

GAZPROM benzinske stanice prodaju goriva koja su u skladu s evropskim standardima kvaliteta. Ova goriva poboljšavaju rad motora, produžuju njihov radni vijek, smanjuju emisiju štetnih gasova i štite prirodnu sredinu. Na stanicama je u ponudi Euro Premium BMB 95, Super 100, Euro dizel, Premium dizel i TNG.

Takođe, prvih 10.000 klijenata koji kupe 30 ili više litara Premium dizela ili Super 100 goriva na GAZPROM benzinskim stanicama i tako steknu pravo da učestvuju u izvlačenju nagrada dobiće na poklon termos-bocu poznate robne marke.

Javno izvlačenje nagrada biće održano u sjedištu organizatora 19. jula 2014. godine. Rezultati će biti objavljeni na internet stranici www.gazprom-petrol.ba.

U Federaciji Bosne i Hercegovine nagradna igra traje od 12. maja, pod istim uslovima.

 

Dobitnici nagrada će sva potrebna obavještenja dobiti telefonom ili elektronskom poštom.