Nadarević, Bašić i Kasumović su ‘Sjajni momci’

Nadarević, Bašić i Kasumović su ‘Sjajni momci’

Regionalno popularni trio Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana sele se na daske koje život znače. Vaše omiljene glumce uskoro možete gledati u pozorišnoj komediji „Sjajni momci“, koja će imati svoju premijeru u Mostaru, 23. juna u 20:30 sati, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Predstava „Sjajni momci” je rađena po tekstu Neila Simona u originalu „Sunshine Boys”. Dva  penzionisana komičara, Hari i Ali, na poziv Harijevog sestrića Zlatana, učestvuju u TV emisiji posvećenoj komediji u kojoj izvode svoj proslavljeni skeč „Kod doktora“. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

Ulaznice za ovu predstavu se mogu kupiti putem stranice kupikartu.ba ili na sljedećim prodajnim mjestima u Mostaru:  blagajna Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, Fortuna Trade Tours (poslovnica hotel Ero), autoprevoz bus Mostar (autobuska stanica), iNovine kiosci (Mepas Mall i glavno šetalište).

sm1