SPREMNA OGROMNA BINA NA PET NIVOA ZA KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA

Pravi spektakl se očekuje na koncertu Željka Joksimovića, koji je zakazan za 19. august na stadionu Koševo u Sarajevu. Pored izuzetnog repertoara, promocije novog albuma i brojnih hitova, publiku očekuju i neviđeni scenski efekti.

Cijeli stadion će, naime, biti pretvoren i svojevrstan “mali grad” tokom koncerta. Bina od čak 650 metara kvadratnih nalaziće se podno istočne tribine stadiona, a biće postavljena na čak pet nivoa, kako bi publika imala što bolji i direktniji kontakt sa Joksimovićem.

Bina će biti zaista spektakularna. Donosimo opremu u nekoliko šlepera, a pored ogromne konstrukcije, tu je i 280 uređaja koncertnog osvetljenja, 45.000 vati je snaga ozvučenja, biće i do 30 muzičara na sceni, a efekti na sceni nešto vrhunski. Potrudili smo se i oko LED ekrana, kako bi svi, ma koliko udaljeni od bine mogli da vide svaki detalj. Spremili smo i vatromet, ali i brojna druga iznenađenja koja ne bismo sada da otkrijemo – rekao je Bane Obradović, menadžer Željka Joksimovića i prvi čovek Melos Estrade, organizatora koncerta.

Pripreme za koncert počinju u utorak, 16. augusta, kada Željko i bend stižu u Sarajevo.

Ništa ne želimo da prepustimo slučaju. Vodićemo brigu o svakom detalju, riječ je o vrhunskoj organizaciji za koju smo spremni. Dok Željko i bend budu spremali nastup, mi ćemo se pobrinuti za postavku opreme, scenografije, tehnike i ostalih stvari. Sigurni smo da će publika da uživa – dodaje Obradović.

Kako saznajemo, play lista na koncertu će biti osvežena brojnim iznenađenjima, biće tu dosta starih hitova, ali i pesama u drugačijem aranžmanu od uobičajenog. Jedan dio koncerta biće posvećen i projektu “Balkan bazar”, u sklopu čega će Joksimović da otpjeva i pjesmu “Miljacka”, za koju je komponovao muziku na tekst Fahrudina Pecikoze.