5 razloga zašto ne smijete propustiti WMF!

5 razloga zašto ne smijete propustiti WMF!

PREDAVANJA: Znanje je moć!

Nemojte štedjeti na znanju i informacijama – promjene u svijetu medija i komunikacija su svakodnevne, brze i drastične, zato. Na Weekendu od vrhunskih svjetskih stručnjaka saznajte sve o trenutnoj situaciji u svijetu, a od naših regionalnih panelista što nam se događa u susjedstvu.

RADIONICE: Izoštrite svoje vještine!

Kako bi uvijek bili na korak ili dva ispred konkurencije, izoštrite svoje vještine i pokupite koji trik od vodećih inozemnih ili regionalnih PR-ovaca, marketingaša i oglašivača na dinamičnim Weekend radionicama.

NETWORKING: Svi su gore!

Weekend je jedinstveno mjesto za interakciju s regionalnim medijima, klijentima, agencijama i konkurencijom. Bilo da ste medijski, oglašivački, PR ili komunikacijski profesionalac, ne možete propustiti priliku za produbljivanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa.

OPUŠTANJE: Napunite baterije!

Prije nego što se uhvatite u koštac s neizvjesnom jeseni, iskoristite posljednju priliku da dobro napunite baterije. Poslušajte sjajna predavanja, panele i radionice, prošetajte se, osunčajte i okupajte. Popijte kavu u srcu prekrasnog Rovinja i dobro se najedite! A vrijeme nam ide na ruku…

PARTY: Zabavite se!

O neumjerenim Weekend partyjima šapuće se i hihoće mjesecima nakon samog festivala, a samo se najizdržljiviji sjećaju baš svega što se dogodilo. Ove godine uživajte uz Hladno pivo, Who See, Ljetno kino, genijalne DJ-e, a jutra dočekajte na famoznim afterpartyjima u klubu Pepermint.

Više informacija potražite

www.weekendmediafestival.com