Kaliopi u Banja Luci

Kaliopi u Banja Luci

Makedonska kantautorica i pjevačica Kaliopi održat će koncert 9.9.2017. u Banja Luci na Tvrđavi Kastel s početkom u 20,30 sati.

Kaliopi glasi za jednog od najboljih vokala u regiji, a nedavno je u sklopu svoje turneje održala tri velika koncerta u Bosni i Hercegovini. Sada je opet prilika da zapjeva pred Banjalučkom publikom za koju gaji posebne uspomene i emocije.

Posljednjih je godina Kaliopi opet udružila snage, kao na početku svoje karijere, s producentom Romeom Grillom. Stoga ne čudi da su svi njezini aktualni hitovi nastali u njegovoj radionici, dok je tekstove pisala sama Kaliopi.

Kaliopi će vjernoj publici uz aktualne singl „Rođendan“ i nedavni hit „Kesteni“ te Melem“, „Mrvica“, „Vučica“ i ostale pjesme s albuma „Melem“ i neizostavne eurovizijske uspješnice „Crno i belo“ prirediti nezaboravnu večer punu zabave i pozitivne atmosfere.

 

Kada ovoj kombinaciji glasa i glazbe dodamo i prekrasno okruženje tvrđave Kastel, dobijemo samo recept za uspješan koncert o kojem će se još dugo pričati.

Ulaznice za ovaj glazbeno-koncertni događaj po cijeni od 20KM su u prodaji na sustavu kupikartu.ba te u Banskom dvoru i na platou ispred Boske.