■ PREDNOVOGODIŠNJI PARTY RSG GROUP 2015.

PREDNOVOGODIŠNJI PARTY RSG GROUP

RSG Group već tradicionalno završava uspješnu poslovnu godinu sa velikim prednovogodišnjim partijem. Kao i prethodnih godina u odličnoj atmosferi Pan Winter Pub-u Coca Cola Holiday Marketa uposlenici RSG Group uživali su vrhunskoj zabavi uz svoje poslovne partnere i prijatelje. Goste su zabavljali Berin Buturović & Band do kasno u noć. Atmosferu je upotpunio i nastup Radio Banda u sastavu Ena Đapo i Almir Kurt Kugla, koji je sve prisutne počastio i novitetima iz naše muzičke produkcije – Ena Đapo je izvela cover hita “Hello”, britanske pjevačice Adele.

Posebno priznanje za profesionalni angažman i 10 godina rada uručeno je Amini Šahinpašić-Dujković, novinarki MediaServisa, koja je svoje prve novinarske korake napravila upravo u okrilju RSG Group.

Adnan Osmanagić, generalni direktor RSG Group, na ovaj je način sumirao uspješan prošlogodišnji rad, ali i stalnu želju za dodatnim usavršavanjem svakog člana ove medijske grupacije: “Prije tačno godinu dana, vrlo ambiciozno smo isplanirali i postavili strateške ciljeve za 2015. godinu i možemo se pohvaliti odličnom realizacijom istih. Sretan sam što imamo vrlo mlade i profesionalne ljude uz koje je puno lakše ostvariti ideje koje će unaprijediti naše poslovanje. Kako je naša motivacija i želja za napretkom stalna, za narednu godinu već smo isplanirali nove projekte kojima ćemo obradovati naše slušatelje”.

Slušajte samo najveće hitove i muziku koju najviše volite.

RSG Group vam želi sretnu i uspješnu Novu godinu!

9

24

12

13 14 15 16 17 18 19

20 21

22 23

1 2 3 4 5 6 7

25